Mevrouw, Mijnheer

STEYLS, voor iedereen balkons en terrassen!

In onze nieuwsbrief van februari kondigden we de verkoop aan van meer dan 300 woningen in de loop van dit jaar.

Vanaf april 2020 verkoopt het Fonds 199 appartementen en 184 parkeerplaatsen in aanbouw in de Steylsstraat in Laken, niet ver van het Prins Leopoldplein en het kerkhof van Jette. Deze appartementen worden via een verkoop op plan te koop aangeboden. Er is voor elk wat wils: van 1 slaapkamer tot 4 slaapkamers, appartementen met elk een volledig uitgeruste keuken en één tot meerdere terras(sen) of balkon(s).

Als gevolg van recente overheidsmaatregelen met betrekking tot het coronavirus zijn de bezoeken aan alle appartementen momenteel opgeschort. We nemen zeker weer contact met u op zodra deze bezoeken weer mogelijk zijn.

Wees gerust, deze beperkingsmaatregelen vormen geen belemmering voor de aankoop van een woning in dit nieuwe project!

Aangezien het project Steyls de enige site is die op dit moment te koop wordt aangeboden op plan, kunt u zich nu verbinden voor de aankoop van een van deze appartementen. Neem contact met ons op via infoverkoop@wffl.be voor meer informatie en voor het aanvragen van een aankoopverbintenis. U stuurt ons deze verbintenis vervolgens naar behoren ingevuld, gedateerd en ondertekend terug.

voor meer informatie, klik op onderstaande video voor een virtuele rondleiding door het project "Steyls":

video !

video !

We blijven ook beschikbaar op 02/504.32.30 voor al uw vragen in dit verband.

Het Fonds biedt ook volgende projecten te koop aan:
Steyls

New

Laken (Steyls)
Dormont
Sint-Agatha-Berchem (Dormont)
Anderlecht (Groeninckx)
Neder-Over-Heembeek (Faines)
Koningin
Schaerbeek
(Koningin)
Sint-Jans-Molenbeek
(Vandenboogaerde)

Voor meer informatie over de activiteiten van het Woningfonds, kijk op www.woningfonds.be
c.v.b.a. Woningfonds van het Brussels Hoofdstedelijk Gewest Zomerstraat 73 - 1050 · Brussel
© 2018 Woningfonds BHG - Contact - Gebruiksvoorwaarden - Privacybeleid - Cookies.